START TOYMAX PERLER MIDI SÆT

BEADY PAINT 14.400 PERLER, 9 PLADER, 1 SKRABER

VARENR.   390502
PRODUCENTVARENR.   103002
PRODUCENTVARENR.   103002
PRODUCENT   Beady
EAN   5740003700655
PAKNINGS ENHED   1/4


MANUAL

Vil du designe dine egne motiver?

Nu er der godt nyt til dig, der vil designe dine helt egne og unikke motiver. Vi lancerer nemlig ikke mindre end en verdensnyhed. Et tegneprogram, som du finder i Beady appen. Kun fantasien sætter begrænsninger – ikke Beady. Kan du tegne det? Så kan du lave det som perlemotiv. Store som små motiver – dit helt eget udtryk. I tegneprogrammet finder du skrifter, så du kan skrive hilsner i dine perlemotiver, og seje stamp som du kan indsætte sammen med dine tegninger.Træk også gerne et af vores 700 perlemotiver fra Beady appen ind i tegneprogrammet og tegn videre på de eksisterende motiver og skab dit helt eget udtryk.

Med Beady Photo og Beady Paint kan du selv gå i gang med at skabe dine egne perlemotiver. Brug Beady Photo til at tage billeder af din hund eller din bedste ven, så laver Beady appen automatisk billedet om til et perlemotiv. Med Beady Paint tegneprogrammet kan du selv designe motiver af lige det, du har lyst til, designe videre på appens motiver eller noget helt tredje. Mulighederne er uendelige.

Beady_paint_film on Vimeo

Perler på en ny måde

Med Beady kombinerer du den kreative leg med perler og digitale muligheder. Og det bedste er, at alle kan være med. Lav motiverne sammen med andre eller byg videre på hinandens – alt er muligt.

Legen der aldrig slutter

Du kan gå på opdagelse i mere end 700 motiver, og du kan tegne eller fotografere dine egne. Med Beady er det helt bogstaveligt kun fantasien, der sætter grænser, og det er sådan vi allerbedst kan lide det.

Sådan virker Beady

Beady er så nemt, at alle kan være med.

1: Hent Beady appen. Den er gratis at downloade.
2: Vælg om du vil lave et motiv i appen, tegne et motiv eller tage et billede
3: Placer pladerne på tablet eller telefon
4: Følg instruktionen i appen. Piggene lyser op der, hvor perlerne skal lægges
5: Med ikonsystemet finder du nemt de rigtige farver
6: Stryg motivet og brug skraberen til at løsne motivet fra pladerne

Beady Perleplader er som ingen andre

Beady Perleplader er som ingen andre. Hos Beady er perleplader ikke bare perleplader. Vi har udviklet de helt særlige Beady perleplader, så de passer perfekt til din tablet og telefon – helt uden at ridse. Det særlige ved Beady perleplader er, at de har en gennemlysningseffekt, så de guider dig med oplyste pigge, når du bruger dem sammen med appen. Derudover kan pladerne klikkes sammen, så du altid kan lave dit motiv større eller lægge perler sammen med andre. Brug 1 plade eller brug 100 - du bestemmer.

 

Alle viste priser er eksklusiv moms med mindre andet er angivet.